Diensten

Wij repareren alle merken auto’s. APK, onderhoud, schade: dit alles is geen probleem bij Automobielbedrijf Eilander. Tegen een gunstig tarief is uw auto bij ons in vertrouwde handen.   Voor Suzuki werken wij volgens het V.O.S. systeem en levering en betaling gaan volgens de BOVAG-bepalingen, welke bij ons bedrijf opvraagbaar zijn.

pagina diensten.jpg

Schadereparatie

Wij handelen uw schade voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Reparatie voeren wij deels zelf uit en voor overige reparaties en spuitwerk werken wij samen met Berghorst Autoschade te Heerde.

Ruitschade

Voor de meeste verzekeringsmaatschappijen handelen wij uw ruitreparatie/ruitvervanging direct af. Heeft u eigen risico? Wij nemen de helft van uw eigen risico voor onze rekening.  

Aircoservice

Airco-onderhoud wordt een steeds belangrijker fenomeen. Systeem reinigen, vieze geurtjes neutraliseren, afvullen en reparatie aan uw airco installaties. Voor dit alles kunt u tegen gunstige tarieven terecht bij Automobielbedrijf Eilander.  

Onderdelen

Wij zijn uw adres voor alle Suzuki-onderdelen. Voor 15.00 uur besteld, de volgende ochtend in huis. Heeft u interesse in slooponderdelen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, of zorgen wij voor bemiddeling.  

Accessoires

Audio, telefoon, parkeerhulp of cruise-control. U hoeft het maar te vragen en wij hebben de oplossing voor u. Neem snel contact met ons op!

Wintercheck

In de eerste week van november verzorgen wij de Grote Suzuki Wintercheck. Uw auto wordt op meerdere punten bekeken, zodat u weer veilig te winter door kunt. Houdt de regionale en landelijke bladen in de gaten voor de datum en de tijd. Rijdt u in een ander merk auto? Kom gerust langs voor deze controle!

pagina diensten2.jpg